Onze merken

Stones and bones een vrolijk kinderkleding merk uit België. Het uitgangspunt van Stones and Bones is altijd hetzelfde: blije kinderen. En dat moet toch lukken met al die vrolijke shirts! Geïnspireerd op de leefwereld van kinderen zie je uiteenlopende kleuren zien grappige prints; veelal van dieren. Geschikt voor vrolijke kids, met een gevoel voor humor.  De collectie van Stones and Bones is voor zowel jongens als meisjes. Stones and Bones maakt een kwalitatief product aan een eerlijke prijs.

Nadadelazos een super cool, relaxt en met name vrolijke baby- en kinderkleding brand uit Spanje. Een lekker urban Gots gecertificeerd merk met vriendelijke prijzen. Het merk maakt kleding dat met name lekker zit en waarin kinderen lekker kunnen bewegen en spelen. Daarnaast ziet de kleding er erg cool uit. De kleuren die Nadadelazos gebruikt geven kinderen het gevoel van vrijheid en avontuur. Alle producten van Nadadelazos worden geproduceerd met milieuvriendelijke materialen zoals o.a. biologisch katoen Gots gecertificeerd.

Petit Indi is een merk dat baby's van 0 tot 48 maanden kleedt. Eenvoudig en lief, alle kledingstukken zijn zorgvuldig gedetailleerd en met handgemaakte afwerkingen. Alle stukken zijn gemaakt met zachte stoffen, comfortabel en mooi voor de babyhuid. Petit Indi laat zich inspireren door de wereld van een baby: de emotie van een nieuw leven, de tederheid van een pasgeboren baby, het avontuur van groeien.
Alle stukken zijn volledig gemaakt in Barcelona, en elk van hen draagt een stuk van hun ziel.

LOUDLY is een duurzaam Scandinavisch merk. De zachte kleding is gemaakt van biologisch katoen. Zij werken met SA-8000 & GOTS gecertificeerde leveranciers. Biologisch katoen wordt geteeld met aandacht voor het milieu, katoenboeren en kledingmakers, waardoor de reis van biologisch katoen een duurzame voetafdruk in de wereld achterlaat. LOUDLY streeft ernaar om elke dag leuker en gemakkelijker te maken door functionele collecties van hoogwaardige stoffen te maken. Ontwerp voor het dagelijkse scala aan veeleisende activiteiten - zonder het gedoe van kleine knoppen of ritsen. 

Alba of Denmark is een Deens kinderkledingmerk. Alle stijlen worden gemaakt met biologisch katoen, het Nordic Swan-ecolabel en STANDARD 100 door OEKO-TEX®. Dit is de Alba-filosofie. Omdat we een gezonde aarde voor onze kinderen willen behouden. Een veilige keuze, omdat we er om geven. Mix and match is een van de belangrijkste sterke strategieën, waar verschillende combinaties mogelijk zijn. Combineer de stijlen op verfrissende manieren, waar de vele unisex-stijlen een nieuwe dimensie zullen toevoegen aan zowel de jongens- als meisjescollecties. Gebruik je fantasie door je te durven combineren met print en kleur(en). Have fun!

Lion of Leisure wordt gemaakt met liefde, in Antwerpen. Alles bestaat uit 100% biologische katoenproducten, met biologisch inkt op waterbasis welke afbreekbaar is. Een gender-neutraal aanbod welke niet-seizoensgebonden is. Geen fast-fashion, geen massaproductie, maar kleinschalig vakmanschap, met liefde en zorg voor elk klein detail. Elk kledingproduct dat ze produceren, wordt zorgvuldig en liefdevol met de hand gedrukt en vervaardigd van 100% biologisch katoen, gecertificeerd door The Global Organic Textile Standard (GOTS). Dat betekent dat er geen chemicaliën of pesticiden werden gebruikt in de teelt van het katoen.

Jooseph's is ontworpen met Zwitsere magie. Dit merk is cool en tegelijkertijd duurzaam Natuurlijk staat bij Jooseph's het gave ontwerp voorop. Maar ze hechten ook veel waarde aan de kwaliteit van hun producten, evenals de productie en herkomst, voldoen aan de hoogste milieu- en sociale normen. Alle materialen zijn GOTS of Ökotex-gecertificeerd. De productie vindt alleen plaats met partners in de EU. Jooseph’s houdt rekening met de behoefte dat kinderen willen bewegen, dansen, springen, ravotten en wat al niet meer en ontwikkelt daarom de leukste en comfortabelste kleding voor alle kinderen.

Your Wishes heeft unieke items van eigen hand met professionele afwerking. Geen massa productie. Een merk voor modebewuste mama’s. De kleding wordt geproduceerd met veel creativiteit en sommige kledingstukken worden zelfs met de hand gemaakt! Tevens wordt de kleding gemaakt van biologisch katoen, zo ben je modebewust bezig.
Your Wishes gelooft dat babykleding zacht en eenvoudig moet zijn. Elk seizoen bieden ze weer comfortabele items in speelse prints en mooie kleuren. 

Habadie is een vrolijk Nederlands merk van kinderaccessoires zoals shawls, haarclips, halskettingen en tasjes. Al deze producten worden met veel oog voor detail, ontworpen en gemaakt in eigen atelier in Breda.
Habadie kijkt steeds naar nieuwe trends, kleuren en materialen en zo ontstaat er voortdurend vernieuwende en exclusieve collecties in kleine oplages.