fairtraide kinderkleding biologisch katoen

Wie is het gezicht achter Welles Kids?

Ik ben Geertje van der Welle, moeder van 2 kinderen en ik ga vol goede moed een nieuw avontuur aan met Welles Kids.
Met Welles Kids is er voor mij een droom werkelijkheid geworden, voor mij bestaat er (bijna) niets mooiers dan bezig te zijn met; (onze) kinderen en mode. 

Ik word helemaal vrolijk van het zoeken, maar vooral vinden, van nieuwe en mooie items voor onze eigen kinderen. Echter vond ik het nogal eens een hele zoektocht om leuke duurzame kinderkleding te vinden die ook nog eens hip, leuk en betaalbaar is. En jawel hoor… Ik ben in contact gekomen met een aantal super leuke merken waarmee ik dit nieuwe avontuur ben aangegaan en hoe mooi is het dan om al die mooie kleren en fantastische combinaties met jullie te kunnen en mogen delen. Het doel is dan ook om vooral, duurzame, ecologische en fairtrade kleding te presenteren welke bijzonder, comfortabel en kwalitatief hoogwaardig zijn met oog op een gezonder en beter milieu. Daarom verkopen wij kleding van o.a. biologisch katoen. Kleding van biologische materialen zijn super zacht, duurzaam en fairtrade en fantastisch om te dragen.

In deze online webwinkel vind je dus voornamelijk duurzame, verantwoorde fairtrade kinderkleding. Je vindt deze voor baby's, kids en tieners tot ongeveer 12 jaar, voor zowel jongens én meisjes. Ik streef er zoveel mogelijk naar dat alle kleding GOTS gecertificeerd is en hoop in de toekomst mooie nieuwe labels aan mijn webwinkel toe te kunnen en mogen voegen.

Is dat niet (h)eerlijk?

Heel erg veel shop plezier toegewenst en mocht je op- of aanmerkingen hebben laat het mij gerust weten.

LIEFS... 
Geertje

BEL ME NU
+
Bel mij!