Klantenservice

Voor Welles kids is de klantenservice erg belangrijk! Daar we enkel een webshop hebben en geen ‘stenen-winkel’ vinden wij het juist ook in de online-wereld dat een persoonlijke benadering een belangrijk uitgangspunt behoort te zijn. Zo is het bij ons mogelijk om je bestelling af te halen en te retourneren zonder dat hier (extra) kosten aan verbonden zijn. Tevens streven wij ernaar om al je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en zullen we alle bestellingen met uiterste zorg en liefde in behandeling nemen.

Onze klantenservice staat van maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.30 voor je klaar en zijn bereikbaar via e-mail info@welleskids.nl

Wij streven ernaar om je mail binnen 24 uur te beantwoorden maar u zult merken dat dit doorgaans vele malen sneller is 😉

KLACHTENAFHANDELING

Heb je een klacht of ben je het ergens niet mee eens? Dat vinden we erg jammer, wij worden namelijk blij van tevreden klanten!
​Graag verzoeken wij je om bij een klacht direct contact met ons op te nemen. Wij zullen je klacht dan in behandeling nemen en met een mogelijke oplossing komen. Omdat wij voortdurend werken aan het verbeteren van onze service is luisteren naar je wensen en opmerkingen erg belangrijk, immers we zijn er voor jou en wij willen dat je bij ons terugkomt met een (grote) glimlach!

EEN KLACHT DOORGEVEN

We raden je aan om je bestelling onmiddellijk na ontvangst te controleren. Heb je naar aanleiding van een product, de levering, het bestelproces of iets anders toch een klacht?

Laat het ons dan weten door contact op te nemen via ons contactformulier op de website of door een e-mail te sturen naar info@welleskids.nl
Je helpt ons door je klacht zo goed mogelijk te omschrijven. Vermeld bij de klacht ook om welke producten, leveringen, mogelijk oorzaak of andere zaken het gaat zodat wij direct kunnen schakelen. Maak indien nodig foto’s of een video om ons een zo goed mogelijk beeld te geven. Wij zullen je per email op de hoogte houden van de klacht. Je mag altijd rekenen op een vlotte reactie: we proberen je klacht dan ook zo snel mogelijk op te lossen.

Bent u tevreden?
​Zo ja, zeg het voort! Zo nee laat het ons weten.


TOCH NOG VRAGEN?

Neem dan alstublieft contact met ons op. We zijn bereikbaar via e-mail: info@welleskids.nl


Welles Kids
Kinderkleding vanuit een ❤️
Statenlaan 106, Helmond

KvK   73990299
BTW NL001851701B43

BEL ME NU
+
Bel mij!