Aanbieding!

A Little Lovely Company IJslollylamp Geel

12.95 9.95

Super cute ijslampje in de kleur mint! Geeft een mooie, zachte gloed in het donker. Dit vrolijke lampje is gemaakt van BPA-, en loodvrij PVC. Doordat er een LED-lamp in zit wordt het materiaal niet heet en kan het veilig door kinderen gebruikt worden. Je kunt kiezen of je het lampje aan, uit of op timer stand zet. Wanneer je de timer inschakelt, gaat het lichtje na 15 minuten automatisch uit. Dat spaart de batterijen en is beter voor het milieu!

 

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Super cute ijslampje in de kleur geel! Geeft een mooie, zachte gloed in het donker. Dit vrolijke lampje is gemaakt van BPA-, en loodvrij PVC. Doordat er een LED-lamp in zit wordt het materiaal niet heet en kan het veilig door kinderen gebruikt worden. Je kunt kiezen of je het lampje aan, uit of op timer stand zet. Wanneer je de timer inschakelt, gaat het lichtje na 15 minuten automatisch uit. Dat spaart de batterijen en is beter voor het milieu!

Het gebruikte materiaal is milieuvriendelijk en veilig voor de gezondheid van kinderen. De zachte gloed kan op een timer van 15 minuten worden gezet als een betere optie voor het opslaan van de modus.

• Afmetingen: 8,2 x 5,5 x 15,6 cm
• Materiaal: BPA- en loodvrij PVC
• Het licht werkt op 3 LR44-batterijen (meegeleverd)
• Timer optie

A little lovely company popsicle light mini ijslollylamp yellow

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “A Little Lovely Company IJslollylamp Geel” te beoordelen

BEL ME NU
+
Bel mij!